Το Blog μου μετακινήθηκε

Θα αναδρομολογηθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα εάν όχι επισκεφθείτε μας παρακάτω
http://www.larisanew.gr
και ανανεώστε τους σελιδοδείκτες σας.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ζωδια 6-11-2012

exeis-astra

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Νοεμβρίου 2012)

Κριός 
Η σημερινή μέρα είναι μέρα καχυποψίας και ανασφάλειας. Δεν εμπιστεύεστε κανέναν κι εδώ που τα λέμε, έχετε τα δίκια σας. Προσπαθήστε, πάντως, να μην υπερβάλετε και να μην αφήσετε αυτή τη διάθεση να επηρεάσει την ερωτική σας σχέση. 
Η Σελήνη φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στα επαγγελματικά, που όπως όλα δείχνουν, είναι προς το συμφέρον σας.   

Ταύρος
 
 Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις περνούν από μια μεγάλη δοκιμασία, που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα πράγματα από απόσταση και να εξελιχθείτε. Μη γίνεστε δέσμιοι των κολλημάτων σας- αφήστε τα πράγματα να φανούν όπως πραγματικά είναι. 
Το επαγγελματικό άγχος σας είναι δημιουργικό τώρα- δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.   

Δίδυμος
 
Η συμπεριφορά ενός προσώπου σας κάνει πραγματικά να απορείτε, αλλά δεν πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο απ’ όσο πρέπει σε κουραστικές αναλύσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει. 
Ο Δίας χαράσσει σαφείς ερωτικές κατευθύνσεις, κάποιες απ’ τις οποίες οδηγούν σε μια παλιά, άλυτη υπόθεση. Έχετε κουράγιο να γυρίσετε στον τόπο του εγκλήματος;   

Καρκίνος
 
Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε την αρμονία στις σχέσεις σας και να αφήσετε τις διαπροσωπικές εντάσεις για άλλους. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, η ρουτίνα είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή την εποχή. 
Τριβές στο χώρο της δουλειάς, που αποκαλύπτουν ένα πρόβλημα που υπήρχε από πριν, αλλά δεν του δίνατε σημασία.   

Λέων
 
Ένα κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να επανορθώσει για ό, τι κακό σας προξένησε κι εσείς οφείλετε να αναγνωρίσετε την προσπάθειά του, ακόμα κι αν δεν σας συγκινεί. Η Αφροδίτη σας χαρίζει την υπομονή που χρειάζεστε, όταν τα συναισθήματα φτάνουν στα άκρα. 
Προσοχή στους αριθμούς σήμερα, σημαίνουν περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε.   

Παρθένος
 
Τα ψυχοσωματικά σας, σας πιάνουν για μια ακόμη φορά, αλλά αυτή τη φορά η ευθύνη ανήκει στον Ερμή. Προσπαθήστε να βελτιώσετε διατροφή και φυσική κατάσταση και θα δείτε ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σχετικά γρήγορα. 
Ασυνήθιστα πολλές οι ερωτικές κρούσεις, αλλά λίγες είναι αυτές που σας ενδιαφέρουν (και αξίζουν) πραγματικά.   

Ζυγός
 
Σήμερα έχετε την ικανότητα να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που κανείς άλλος δεν μπορεί να διευθετήσει κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε υπέρ σας. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείξτε τι είστε σε θέση να κάνετε. 
Σε ομαλή φάση τα ερωτικά- τώρα, επιτέλους, μπορείτε να διαπιστώσετε αν σας ταιριάζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.   

Σκορπιός
 
Μην μπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα, Σκορπιοί, η κατάληξη είναι πάντα καταστροφική για κάθε πλευρά! Ειδικά τώρα, που οι δυνατότητές σας στο πεδίο του φλερτ και της κατάκτησης είναι μεγάλες, αξίζει τον κόπο να στραφείτε σε πιο ασφαλείς καταστάσεις. 
Σε κρίσιμο σημείο τα οικονομικά σας. Μήπως τελικά εμπιστεύεστε τους λάθος ανθρώπους;   

Τοξότης
 
Η Σελήνη αυξάνει τη διαίσθησή σας κατακόρυφα και σας χαρίζει, έτσι, ένα μεγάλο προνόμιο αντίληψης και κατανόησης. Η σημερινή, είναι η μέρα που θα μάθετε ακόμη και αυτά που δεν λέγονται. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα αυτή. 
Η κλίση σας σε ακαδημαϊκά ζητήματα είναι μεγάλη- δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να διευρύνει τους ορίζοντές του.   
Αιγόκερως 
Κρατάτε πολλά για τον εαυτό σας, Αιγόκεροι και αυτή η κατάσταση σας κάνει να ασφυκτιάτε. Μιλήστε σε κάποιον για αυτά που σας απασχολούν και θα δείτε ότι η πίεση θα μειωθεί σημαντικά. 
Ο Άρης δημιουργεί έριδες στα ερωτικά, αλλά μια κάποια ένταση ίσως και να ‘ναι απαραίτητη αυτή την περίοδο.   

Υδροχόος
 
Μην παίζετε τον κόσμο, Υδροχόοι, όπως σας έπαιξε κι εσάς κάποιος, κάποτε. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά αυτή τη στιγμή εκδικείστε αθώα πρόσωπα για να βγάλετε το άχτι σας κάπου. Μήπως είναι πιο συνετό να απευθυνθείτε στον άμεσα ενδιαφερόμενο; 
Πρόοδος στα επαγγελματικά σας- μια ενδιαφέρουσα πρόταση βρίσκεται στα σκαριά.   

Ιχθύς
 
Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά εμφανίζεται απρόσκλητο στο προσκήνιο και οι προθέσεις του δεν είναι καλές. Ο Δίας σας εξοπλίζει με ό, τι χρειάζεστε για να το αντιμετωπίσετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην επιτεθείτε πρώτοι. 
Αλλαγή πλεύσης σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Ποτέ δεν είναι αργά για μια μεταστροφή, όταν αυτή είναι δικαιολογημένη.

Πηγή: lifo.gr