Το Blog μου μετακινήθηκε

Θα αναδρομολογηθείτε αυτόματα σε 3 δευτερόλεπτα εάν όχι επισκεφθείτε μας παρακάτω
http://www.larisanew.gr
και ανανεώστε τους σελιδοδείκτες σας.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

σημερινες προτασεις στοιχηματος-Καθηλωνουν οι μαχες του Champions League

alt



Τεράστιο ενδιαφέρον, παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος,
με την διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τα φώτα φυσικά στρέφονται στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονπελιέ, ενώ καθοριστικής σημασίας είναι τα παιχνίδια, Σάλκε-Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η νίκη των ερυθρόλευκων στην Γαλλία σε συνδιασμό με την ήττα της Άρσεναλ από την Σάλκε, έμπλεξε για τα καλά τα πράγματα στον όμιλο και η τέταρτη αγωνιστική είναι καθοριστικής σημασίας. Οι γηπεδούχοι με όπλο την καυτή τους έδρα, θα επιδιώξουν να πετύχουν την δεύτερη σερί νίκη τους αλλά οι απουσίες των Τζεμπούρ και Κοντρέρας είναι σημαντικότατες. Οι Γάλλοι από την άλλη, θα παίξουν ανοιχτά, αφού θέλουν μόνο την νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί λόγω έδρας ο Ολυμπιακός αλλά ασφαλέστερη επιλογή φαντάζει το G/G


ΣΑΛΚΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Σπουδαίο ματς στην Γερμανία, με την Σάλκε να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, μετά το διπλό στο Λονδίνο. Η επίθεσή της σκοράρει με άνεση αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Οι κανονιέρηδες δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και υποχώρησαν στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτουν ποιοτικότατες μονάδες, πάντως, ειδικά στην επίθεση και αν υποτιμηθούν μπορού να διαλύσουν κάθε αντίπαλη άμυνα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφίρροπο ματς, ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, κρατάμε το G/G και OVER


ΜΙΛΑΝ - ΜΑΛΑΓΑ

Οι Μιλανέζοι ξέσπασαν το Σάββατο κόντρα στην Κιέβο, επικρατώντας με 5-1 και με καλή ψυχολογία, θα τα δώσουν όλα για την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μάλαγα από την μεριά της είναι σαφώς πιο άνετη, αφού με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δύσκολα θα μείνει χάσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου. Στα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια, στην Πριμέρα, πάντως δεν κέρδισε, προβληματίζοντας με τις εμφανίσεις της.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μίλαν δείχνει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και καίγεται για τους 3 βαθμούς της νίκης... 1
Όλες οι σημερινές προτάσεις εδώ